Laagdiktemetingen

Slide backgroundAnti Corrosion specialistsAnd much more...AutomotiveOffshore, Oil and GasWind-energyConstructionAerospace
Slide backgroundHigh corrosion risk environments; oil, gas and energy industry.
Slide backgroundWe provide the latest technology to avoid corrosion.Aerospace
Slide backgroundWe have the right surface treatment for any Fastener fixing problem.Contact us for more information, fasteners, clamps, springs...

Om een betrouwbare kwaliteit te kunnen bieden moeten we instaat zijn acuate controles uit te voeren op onze producten. Om een goede balans te vinden in het correct en snel meten van laagdiktes zijn we in het bezit van diverse laagdiktemeters te onderscheiden in:

Hand laagdiktemeter

Duroc NV is in het bezit van diverse technologieën om laagdikte te meten van diverse coatings. Magnetisch inductief, wervelstroom. Onze 3 handmeettoestellen combineren de aller modernste electronica en software in compacte toestellen die universeel in onze productie inzetbaar zijn.

De betrouwbare en nauwkeurige efficiënte inspectie van niet-metallische/metallische laagdiktes stelt ons in staat 24 uur per dag kwaliteit te kunnen controleren zonder volledig afhankelijk te zijn van de QC-afdeling.

Binnen Duroc NV zijn computers leidinggevend, onze specialistische operatoren en de QC afdeling voorziet een extra controle om de berekeningen van de computer zo-nodig bij te sturen.

Laboratorium Laagdiktemeter

Om zeer nauwkeurige laagdiktemetingen uit te voeren op onze soms zeer kleine onderdelen werken we dagelijks met een röntgen (x-ray) laagdiktemeter. Dit enorme toestel kan niet mobiel worden meegenomen en is zeer gevoelig voor temperatuurwisselingen. Het nadeel van de hoge nauwkeurigheid is de tijdsduur van de meting, de dagelijkse kalibratie en constante condities.

Echter biedt het resultaat van deze meting perfect inzicht in de laagdikteopbouw van een onderdeel. Door een onderdeel onder de laser te plaatsen en verschillende punten op het onderdeel te selecteren kan eenvoudig de laagdikte overzichtelijk worden weergegeven.

In onze digitale database worden laagdiktemetingen automatisch gekoppeld aan de productieparameters van de oppervlaktebehandeling. Dit biedt weer mogelijkheden naar verdere optimalisatie van de kwaliteit.

© Copyright - Duroc N.V.